Bouw- en constructiespeelgoed koop je op 123Bouwstenen.nl
Home Alle categorieën Nieuws en aanbiedingen Producten zoeken Contact

Abrick bouwspeelgoed kopen

Abrick is bouwspeelgoed van Ecoiffier waarmee peuter en dreumissen zich urenlang kunnen vermaken. De bouwblokken zijn mooi gekleurd en speciaal ontwikkeld voor deze kleintjes. Je koopt losse items of speciale blokken themasets. Ga op reis met het vliegtuig of bouw een eigen boerderij waar uiteraard ook de boerderijdieren niet mogen ontbreken. Spelen met de Abrick vrachtwagens, treinen of bouw iets uit de eigen fantasie met de bouwsteentassen met 50 of 100 bouwblokken.

Bekijk op deze pagina's het volledige overzicht van wat er beschikbaar is op het gebied van Abrick speelgoed. Je vind hier 27 artikelen verdeeld over 2 pagina's.
Artikel 1 tot 24 (van de 27 artikelen)
Artikel 1 tot 24 (van de 27 artikelen)

Abrick Bouwblokken


De bouwblokken van Abrick zijn prima geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Jouw dreumes of peuter zal urenlang speelplezier beleven aan de mooi gekleurde blokken en aansprekende speelthema's. De blokken hebben een mooi formaat waardoor ze makkelijk zijn vast te pakken en waarmee het goed bouwen is. Leuke thema's en items zijn bijvoorbeeld de dierenbox, de plattelandstrein, het princessenkasteel en natuurlijk de grote tassen met wel 50, 100 of meer bouwblokken.

Abrick leerzaam


Dat spelen met Abrick leuk is mag duidelijk zijn, maar daarnaast is het ook nog eens ontzettend leerzaam voor de kleintjes. Tijdens het spelen leren ze stapelen met blokken, kleuren en vormen herkennen en zelfs tellen met de speciale cijferblokken.

Neem eens een kijkje bij: