Bouw- en constructiespeelgoed koop je op 123Bouwstenen.nl
Home Alle categorieën Nieuws en aanbiedingen Producten zoeken Contact

Banbao bouwspeelgoed kopen

Met de speelsets van BanBao hebben kinderen urenlang speelplezier. Kinderen kunnen veilig spelen met de steentjes van BanBao, en bovendien is dit bouwspeelgoed gemakkelijk schoon te maken. De bouwstenen zijn gemaakt van kunststof materiaal en vrij van schadelijke stoffen. Deze speelblokken zijn zeker niet alleen geschikt voor jongens, ook voor meisjes is er volop plezier aan te beleven omdat er ook leuke bouwpakketten voor meisjes verkrijgbaar zijn.

Bekijk op deze pagina's het volledige overzicht van wat er beschikbaar is op het gebied van Banbao bouwspeelgoed. Je vind hier 120 artikelen verdeeld over 5 pagina's.
Artikel 1 tot 24 (van de 120 artikelen)
Artikel 1 tot 24 (van de 120 artikelen)

Geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar


Al van jongs af aan kunnen kinderen spelen met BanBao. Voor de leeftijd 0-5 jaar zijn de blokken Young Ones geschikt en kinderen met de leeftijd tussen de 5 en 14/16 jaar zullen zich uren kunnen vermaken met de gewone BanBao blokjes en de iWallz om grote projecten te bouwen.
Bij iedere bouwset is een handleiding bijgevoegd, dus na aanschaf kun je direct aan de slag.

BanBao bouwsteentjes zijn educatief, passen op LEGO en zijn zeer betaalbaar. BanBao helpt bij het oplossing gericht werken en het creatief denken.

Neem eens een kijkje bij: