Bouw- en constructiespeelgoed koop je op 123Bouwstenen.nl
Home Alle categorieën Nieuws en aanbiedingen Producten zoeken Contact

Bblock online kopen

Bblocks zijn houten bouwplankjes waarmee kinderen van alles kunnen bouwen. Het is eigenlijk een goedkoper alternatief voor het duurdere merk Kapla. De houten plankjes van Bblock bieden tal van mogelijkheden voor het bouwen van de mooiste torens en andere bouwwerken. Naast de standaard ongelakte houten grenen plankjes zijn ze ook verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, blauw, oranje en geel.

Bekijk op deze pagina's het volledige overzicht van wat er beschikbaar is op het gebied van Bblocks. Je vind hier 1 artikelen verdeeld over 1 pagina's.

Voor kleine en grote bouwers


Bblocks zijn er voor de kleine bouwers en zeker ook voor de grote bouwers. De bouwblokken zijn verkrijgbaar in een verpakking van 100, 200, 500 en zelfs 1000 stuks. Met een doos van 200 blokken kunnen de kleine en beginnende bouwers prima aan de slag, voor de echte bouwfanaten zijn de dozen van 500 en 1000 stuks een aanrader. De grote verpakking zijn ook uitstekend geschikt voor scholen en kinderdagverblijven. Een ander bijkomend voordeel is dat alle bouwplankjes zo weer in de verpakking gestort kunnen worden, hierdoor is het opruimen ook zo weer gedaan.

Voorbeeldboekjes


Bij alle verpakkingen met Bblocks plankjes wordt een boekje meegeleverd met voorbeelden. Je vind hier 25 afbeeldingen en bouwtekeningen voor de mooiste en grootste bouwwerken.

Neem eens een kijkje bij: