Bouw- en constructiespeelgoed koop je op 123Bouwstenen.nl
Home Alle categorieën Nieuws en aanbiedingen Producten zoeken Contact

Het laatste nieuws en aanbiedingen op 123Bouwstenen.nl

Via deze pagina proberen we je op de hoogte te houden van nieuws met betrekking tot bouwspeelgoed zoals DUPLO, LEGO, BanBao, Mega-Bloks en meer. Ook als we ergens aanbiedingen of kortingcodes tegenkomen zullen we dat hier plaatsen. Heb je zelf een bericht dat je met onze bezoekers wilt delen, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Artikel 1 tot en met 5 (van de 6 artikelen)

Vele nieuwe LEGO artikelen

Geplaatst op 14 september 2020
Vele nieuwe LEGO artikelen op 123bouwstenen.nlBekijk nu online bij Top1Toys de nieuwste LEGO artikelen. Bijvoorbeeld de zomerspeelkubussen, ideaal om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. In de kubus vind je een minipoppetje uit Heartlake City. Elke kubus heeft een eigen thema. Neem snel een kijkje... Welke kies jij??

Nieuwe LEGO Friends DVD op 22 februari uitgebracht

Geplaatst op 16 februari 2017bekijk reacties
Nieuwe LEGO Friends DVD op 22 februari uitgebracht op 123bouwstenen.nlWarner Bros. Home Entertainment brengt op 22 februari het derde seizoen van de fantasierijke serie LEGO Friends uit op DVD. Met het derde seizoen van LEGO Friends kun je meegaan op de avonturen van de vijf vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia in Heartlake City. Verzamel je eigen vriendinnen en mis niets van de gloednieuwe LEGO Friends volume 3, vanaf 22 februari op DVD.

In het levendige en prachtige Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Samen beleven zij avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes.

20% LEGO Star Wars korting en gratis Batman tas bij ToysRUs

Geplaatst op 02 februari 2017bekijk reacties
20% LEGO Star Wars korting en gratis Batman tas bij ToysRUs op 123bouwstenen.nlAls je nu bij Toys'R'Us voor minimaal €30 aan LEGO Batman producten koopt krijg je een gratis LEGO Batman tas bij je bestelling. De nieuwe sets kun je hier vinden. Daarnaast krijg je nu ook bij een aankoop van minimaal €30 aan LEGO Star Wars producten 20% korting op je bestelling. Het is ook geldig op de net uitgekomen sets dus die kun je direct met korting in huis halen.

BanBao start met produceren van milieuvriendelijke speelgoedblokken

Geplaatst op 18 januari 2017bekijk reacties
BanBao start met produceren van milieuvriendelijke speelgoedblokken op 123bouwstenen.nlBanBao zet zich in om te bouwen aan een betere toekomst, om die reden wordt er begonnen met het produceren van de duurzame variant speelgoedblokjes gemaakt van nieuwe, op biologische basis gebaseerde materialen. Het educatieve speelgoedmerk met het hoofdkantoor in China zal starten met de productie in Nederland.

Visuals Disney Princess en LEGO Moana

Geplaatst op 20 november 2016bekijk reacties
Visuals Disney Princess en LEGO Moana op 123bouwstenen.nlVolgend jaar zal weer een topjaar gaan worden voor alle LEGO Disney Fans. Er staan namelijk heel wat sets op de plank die volgend jaar uit gaan komen. Bijvoorbeeld: LEGO Disney 41150 Moana’s Ocean Voyage, LEGO Disney 41149 Moana’s Island en LEGO Disney Princess 41144 Petite’s Royal Stable. Voor meer sets en afbeelding lees je het hele bericht.

Artikel 1 tot en met 5 (van de 6 artikelen)

Neem eens een kijkje bij: