Bouw- en constructiespeelgoed koop je op 123Bouwstenen.nl
Home Alle categorie├źn Nieuws en aanbiedingen Producten zoeken Contact

Informatiepagina 123Bouwstenen.nl

123Bouwstenen.nl is een website die draait om bouwspeelgoed en bouwstenen. Via de nieuws- en aanbiedingenpagina blijf je op de hoogte van alles wat er speelt op het gebied van LEGO, DUPLO, BanBao en Mega Bloks. Of het nu gaat om aanbiedingen, acties, nieuwsberichten, of ingezonden berichten. Je bent hier aan het juiste adres.

Ook voor het speelgoed zelf ben je hier juist. Via de navigatie ga je snel naar het gedeelte van de website waar je zijn moet. Op 123Bouwstenen.nl is het tevens mogelijk te vergelijken op de laagste prijs. Open hiervoor de detailspagina van het betreffende product. Naast een grote afbeelding, een beschrijving en specificaties zie je op dezelfde pagina de aangesloten aanbieders met bijbehorende prijzen.

Via de navigatie niet gevonden wat u zoek? Dan kun je altijd gebruik maken van de productzoeker, deze vind je bovenaan iedere pagina en hiermee doorzoek je in 1 keer de hele website op de ingevoerde zoektermen.

Contact / Adverteren

Als je contact op wilt nemen met 123Bouwstenen.nl kun je daarvoor het contactformulier op de contactpagina gebruiken. 123Bouwstenen.nl heeft verschillende mogelijkheden voor adverteren beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina.

Bijdrage leveren

Uiteraard is dit mogelijk!! Wil je jouw ervaringen over bepaalde producten of winkels met ons en onze bezoekers delen, artikelen schrijven, ergens voordeel gevonden, je eigen speelgoed gerelateerde website promoten via een mooi stuk? Laat het ons weten via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Verwijzingen naar andere websites

Op 123Bouwstenen.nl staan links naar andere websites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Garantie, vragen en klachten

123Bouwstenen.nl is zelf geen webwinkel en verkoopt zelf ook geen producten. Het biedt alleen een overzicht met prijsvergelijk voor een zo gunstig mogelijke aankoop. Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we je door naar de klantenservice van de betreffende winkel.

Partners

Op het internet zijn heel veel websites te vinden die gerelateerd zijn aan bouwstenen, LEGO, DUPLO, BanBao en Mega Bloks. Op de partnerpagina staat een overzicht van de meest interessante websites, sites die een goede aanvulling zijn op 123Bouwstenen.nl. Ben je zelf in het bezit van een dergelijke website en heb je interesse in een link op de partnerpagina, laat het dan weten via het contactformulier op de contactpagina.

Privacy en cookies

Alles over cookies en privacy staat beschreven op de pagina privacy van 123Bouwstenen.nl.

Neem eens een kijkje bij: